Salgsafdelingen er igen åben mandag – fredag kl. 9-17.30 og søndag kl. 11-15.00

Velkommen til Kia i Slagelse - Stort udvalg i nye og brugte Kia biler

kialogo 400Vi tilbyder dig et stort udvalg i nye og brugte biler, samt et stort udvalg af originalt tilbehør og reservedele og et velfungerende værksted med dygtige teknikere.

Bilkøb handler om tryghed At købe en ny bil er en stor investering for de fleste danskere, og der er mange faktorer indblandet. Skal bilen være familievenlig? Måske har du langt at køre til arbejde hver dag? Hvilken kørekomfort efterspørger du? Hvilken dæktype skal du vælge? Vi hjælper dig igennem alle de indledende spørgsmål.

Tillid og tryghed betyder meget, når du skal købe en ny bil og vælge serviceværksted af din nye eller brugte bil. Du skal have en god fornemmelse, når du for første gang triller ud af servicecenteret - og den følelse vil vi gerne sørge for varer ved. Vi kan nok ikke love dig, at du bliver ved med at have duften af ny bil - men vi giver dig optimal tryghed for, at dit bilejerskab kommer til at gå så problemfrit som muligt.


Salg
Sammen finder vi din nye bil

Hos Kjerulff A/S er vores service-mindede og imødekommende sælgere altid klar til at finde netop den bil, som lever op til dine drømme.

Vi tilbyder en meget bred vifte af modeller. Hvadenten det drejer sig om ny eller brugt bil, finansiering, ekstra-udstyr eller du bare har lyst til at kigge ind - så er du altid velkommen.

Kjerulff Billede Salgsudstilling 3.2.2020 1
Ceed SW PHEV
KIA Lounge

Værksted
Hos Kjerulff A/S gør vi os store anstrengelser for at sikre, at virksomheden og vore medarbejdere hele tiden er på forkant med den teknologiske udvikling, så vi altid kan tilbyde vore kunder en service med høj kvalitet og omtanke.

Ved indskrivningen møder du vores værkstedschef og værkfører, der tager imod dig, når din bil skal på værksted.

Har det danske vejr været for hårdt ved din bil, eller har den været ude for et uheld, så er det vores pladeværkfører, der trækker i trådene og får bilen på ret køl igen, før du ser dig om.


Reservedelslager
Vort reservedelslager har altid et bredt udvalg af originale reservedele - Din garanti for kvalitet.
Vores brede reservedels sortiment afkorter værkstedsbesøg hos os. - En væsentlig service, når man skal undvære sin bil, som ofte kan være problematisk.

Har vi mod forventning ikke netop den reservedel De søger, er vi naturligvis behjælpelige med at skaffe den hurtigst muligt.

På reservedelslageret er vores reservedelschef og reservedelsekspedienter klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige ekstraudstyr og reservedele til din bil

Kundenodtagelse Reserverdelslager
Nyt lager
Reservedele kontor

Åbningstider salg

  • Mandag 09.00 - 17.30
  • Tirsdag 09.00 - 17.30
  • Onsdag 09.00 - 17.30
  • Torsdag 09.00 - 17.30
  • Fredag 09.00 - 17.30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag 11.00 - 15.00

Find os

Kontakt information

kialogo whiteISUZU
Kjerulff A/S
Sverigesvej 12
DK-4200 Slagelse

kialogo white kialogo whiteTlf. 5852 0815
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Se gammel forretningsvideo
Se Ny TV Reklamespot

 

Virksomhedsfadder emblem

Kræftens Bekæmpelse

Logo Vi støtter familier med kræftramte børn

 

Webbureau ITTP