Salgsafdelingen er igen åben mandag – fredag kl. 9-17.30 og søndag kl. 11-15.00

Alt i tilbehør og ekstraudstyr til styling af din Kia

Hos Kjerulff A/S har vi alt hvad du har lyster når det gælder styling og tilbehør...
Se de forskellige menu-punkter til venstre for nærmere oplysninger, eller kom ind i butikken og få vores råd/erfaring inden du handler. 

GPS Navigation
Mange mennesker har opdaget de mange fordele ved et navigationssystem i bilen. Ved hjælp af et navigationssystem kører man altid den hurtigste vej til målet. Man kan koncentrere sig om at køre bilen og lade navigationssystemet finde vej. Sidst, men ikke mindst, kan et navigationssystem automatisk finde en ny rute, hvis man vil udenom et vejarbejde eller en bilkø.

Prøv den!
Hos Kjerulff A/S har du altid mulighed for at prøve en demomodel.

Styling
Styling gør det muligt at skabe en bil, som er afstemt med din selvstændige livsstil og perfekte forbedring af bilens originale design uden at forringe dens enestående karakter. 

Kvalitet Vores tilbehørs udvalg er produceret til præcis samme stand som bilen selv og er godkendt af de strengeste europæiske standarder.

Alufælge
Der er ikke noget, der får bilen til at ose af Sport & Hestekræfter som et sæt alufælge monteret med brede performance dæk.

Alufælge kan i princippet benyttes året rundt. De fleste nye fælge er behandlet, så de kan modstå vinterens vejsalt og våde, beskidte veje.

Hos Kjerulff A/S har vi altid et stort udvalg af fælge, kom ind og hør nærmere.

Dæk
Vi kender det alle... Vinteren nærmer sig, og vi begynder at tage vores forholdsregler for at kunne modstå vintervejret. Vintertøjet findes frem, fodtøjet checkes: er der mønster nok til at kunne stå fast på de glatte veje, og beholdningen af vitamin C fyldes op for at imødekomme de næsten forventlige vinterforkølelser.
Samtidig er det også tidspunktet, hvor dine sommerdæk skal ombyttes med vinterdæk, så du kan køre vinteren fortrøstningsfuldt i møde og komme sikkert gennem vinterføret. - Allerede ved få plus grader begynder sommerdækkene at miste vejgrebet.Åbningstider salg

  • Mandag 09.00 - 17.30
  • Tirsdag 09.00 - 17.30
  • Onsdag 09.00 - 17.30
  • Torsdag 09.00 - 17.30
  • Fredag 09.00 - 17.30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag 11.00 - 15.00

Find os

Kontakt information

kialogo whiteISUZU
Kjerulff A/S
Sverigesvej 12
DK-4200 Slagelse

kialogo white kialogo whiteTlf. 5852 0815
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Se gammel forretningsvideo
Se Ny TV Reklamespot

 

Virksomhedsfadder emblem

Kræftens Bekæmpelse

Logo Vi støtter familier med kræftramte børn

 

Webbureau ITTP